Over mij

Hi! Ik ben Kim (vrouw, 29, zie foto →) en ben in het dagelijks leven full-time aan het werk als adviseur. Ik heb ooit communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd en heb een breed scala aan interesses. Van wetenschap tot poezen, van reizen tot boeken, van wandelen in het bos tot online gamen. Ik hou van afwisseling en nieuwe dingen doen en ontdekken. De rode draad van deze website is (je raadt het al…) alles wat te maken heeft met culinair genot!

‘Culinaire Ontdekkingen’ is volledig toegewijd aan mijn persoonlijke culinaire ontdekkingstocht. Van kinds af aan ben ik bezig geweest met lekker koken en lekker eten. Naast een noodzakelijk kwaad (we moeten toch allemaal eten…) was samen koken en eten ook een belangrijk sociaal aspect binnen mijn familie en ons gezin. De liefde voor eten en gezellig samenzijn is me dus vrij letterlijk met de paplepel ingegoten.

Ik herinner me met name het experimenteren in de keuken van mijn ouders nog goed, die 25 jaar geleden zijn begonnen met ‘koken’ in plaats van ‘eten maken’. Althans, zo herinner ik me dat. Als kind mocht ik vaak meekijken en later ook meehelpen. We gingen vaak uit eten en op vakantie, wat voor mijn smaakpapillen een ware ontdekkingstocht was. Uiteraard met heel veel goede en soms wat minder prettige ervaringen.

In de loop der jaren ben ik zelf ook steeds meer gaan ontdekken op culinair gebied. Na mijn vertrek uit de studentenkeukens kook ik het liefst zonder pakjes en zakjes. Als het kan nog een beetje verantwoord, want ‘my hips don’t lie’. Maar een dagje ongegeneerd zondigen gaat er bij mij ook wel in. Het leven moet wel leuk blijven natuurlijk.

In de berichten op ‘Culinaire Ontdekkingen’ neem ik jullie mee in mijn ervaringen met eten. Zelfgemaakt of kant-en-klaar. Thuis of op vakantie. Ervaringen van nu en herinneringen van vroeger. Maar ook leuke activiteiten op het gebied van eten of food-gerelateerde films en documentaires kunnen voorbij komen. Kortom, alles wat onderdeel uitmaakt van mijn culinaire ontdekkingstocht. Zonder pretenties of kunstmatige toevoegingen (nouja… misschien af en toe een Instagram-filtertje).

Eetsmakelijk en liefs!

kimsig

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

De ontdekkingstocht van een amateur-foodie met een culinair tintje

%d bloggers liken dit: