FoodWeLove Website

FoodWeLove ~ de Smaakcollectie

Ik heb FoodWeLove al een tijdje (toch zeker wel meer dan een jaar..) op de radar staan, maar in het kader van ‘ff wachten tot na de verhuizing/vakantie/etc’ nog niet uitgeprobeerd. Wat is het? Een box. Met spullen. Culinaire spullen. En ook is het een verrassing wat je krijgt en dus iets om te ontdekken, want de inhoud ligt vaak nog niet in de winkel. HOERA! Echt iets voor mij dus!

Je kan (naast verschillende soorten boxen cadeau geven) ook een lidmaatschap afsluiten. Je hebt de keuze uit 3, 6 of 12 maanden lidmaatschap met een vaste einddatum of een doorlopend lidmaatschap dat maandelijks opzegbaar is. Omdat ik nieuwsgierig ben naar het hoe-of-wat en of de FoodWeLove box me überhaupt bevalt, heb ik gekozen voor een lidmaatschap van 3 maanden. Je eerste box wordt de volgende werkdag naar je opgestuurd.

En wat betekent dat dan? Ik citeer:


Het lidmaatschap

  • Ontvang iedere maand 6 tot 8 delicatessen die niet in de supermarkt te vinden zijn
  • Iedere maand heeft een nieuw thema, van Mexicaans tot Frans, ontbijt tot de favorieten van een sterren-chef
  • De inhoud van de box blijft een verrassing tot het moment van verzending
  • De box bevat altijd het FoodWeLove magazine met recepten en achtergrondverhalen

Klinkt goed toch, of niet? Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen, maar daarvoor verwijs ik naar de eigen website van FoodWeLove (das wel zo netjes).

Om op de hoogte te blijven van het nieuws rondom deze box volg ik ook meteen de Facebook-pagina van FoodWeLove. En wat denk je? Meteen nieuws, vers van de pers! FoodWeLove gaat namelijk samenwerken met ZTRDG, een online marktplaats met veel verse producten die bij je thuis worden bezorgd. Ook deze kende ik al van naam, maar heb ik nog nooit geprobeerd vanwege eerder-genoemde-en-bovenstaande redenen. Ze gaan samen verder onder de naam ‘de Smaakcollectie’. De boxen en lidmaatschappen zijn even duur onder de nieuwe naam en lijken hetzelfde type inhoud te bevatten.

De Smaakcollectie Website Abonnement

Ik ben op dit moment wel benieuwd welke box ik straks krijg. De ouderwetse FoodWeLove box, of de nieuwe Smaakcollectie box met ZTRDG-logo. We zullen wel zien en uiteraard houd ik jullie op de hoogte. Met test- en fotoverslag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s