Good morning, cappuccino! 

★★★★☆


Cappuccino op Station Vleuten

Sinds begin deze week staat er een Illy Coffee Corner/food truck naast de fietsenstalling van station Vleuten. Het is een vrij imponerende wagen, van buiten betimmerd met steigerhout en een counter op ooghoogte (en als je zelf 1.80m bent is dat bést hoog!). Ik had er natuurlijk ook een foto van kunnen maken, maar dat vond ik een beetje gênant…

In het begin is zo’n nieuw ding altijd een beetje eng. Het gevaarte trekt nieuwsgierige blikken van voorbijgangers en de dames en heren die bij tijd en wijle deze voorbijgangers willen onderwijzen in “wat de Bijbel echt zegt”.
Hoe dan ook, vandaag stond er een eenzame dame te dubben wat ze wilde hebben, juist op het moment dat ik met het slaapzand in m’n ogen het gebrek aan horeca op station Vleuten aan het overpeinzen was. Ik ben de beroerdste niet, dus sloot ik vol verwachting aan in de ‘rij’ die na mij opeens 4 personen telde.

“Goedemorgen mevrouw, wat kan ik voor u doen?” “Een cappuccino, alstublieft.” Voor €1,50 is dat echt geen slechte deal. Verse boontjes, precies het bescheiden bakkie leut (150ml) waar je als ‘ik-wil-eigenlijk-minderen’ koffiedrinker behoefte aan heb. Goed op temperatuur én met een romig schuimlaagje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s